Schrijf je nu in voor ons webinar Onrust op de beurs: moet ik nu beginnen met beleggen?

Schrijf je in
Is starten met beleggen nu verstandig?

Is starten met beleggen nu verstandig?

Vanwege de lage spaarrente, overwegen steeds meer mensen om te gaan beleggen. Maar is het nu het juiste moment om in te stappen? Staat de beurs niet te hoog en wat betekent de vluchtelingencrisis en terrorismedreiging voor beleggers?

Beleggen is een lange termijn sport
Meestal is het verstandig om direct in te stappen. Beurskoersen zijn immers niet makkelijk te voorspellen en het juiste moment om in te stappen dus ook niet. Daarnaast is beleggen een lange termijn sport. Een lange adem is veel belangrijker dan het instapmoment.

Onrust is er altijd
Vluchtelingencrisis, terrorisme, koersbubbels. Wie zoekt naar een reden om nu niet te starten met beleggen, vindt er genoeg. Als professionele vermogensbeheerder gaan wij echter niet mee met de waan van de dag. Terrorisme zorgt er niet voor dat Apple minder iPhones gaat verkopen en een bedrijf als Heineken zal niet minder bier verkopen door de vluchtelingencrisis.

Aantrekkelijke waardering
Aandelen zijn op dit moment aantrekkelijk gewaardeerd, zeker gezien de lage rente. Tijdens de internetbubbel waren aandelen bijvoorbeeld twee keer zo hoog gewaardeerd als vandaag de dag. Door verantwoorde en hoogwaardige beleggingen te selecteren, zorgt Axento voor een stabiele groei van uw vermogen op lange termijn.

Goed spreiden
Verder is het belangrijk om uw beleggingen goed te spreiden. Koopt u slechts een handje vol aandelen, dan loopt u al snel het risico op grote koersdalingen als een van de aandelen in de problemen komt. In plaats daarvan spreidt Axento uw vermogen over honderden aandelen uit verschillende werelddelen en sectoren. Door naast aandelen ook andere beleggingen zoals obligaties op te nemen, beschermen wij uw vermogen tegen koersdalingen.


Deel via social media:

Meer dan 4.000 beleggers
gingen u voor

Iedere dag vertrouwen duizenden beleggers uit heel Nederland op Axento. Ontvang onze brochure of open vandaag nog een rekening en laat uw geld professioneel beleggen. Eenvoudig en zonder gedoe.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.