Professioneel vermogensbeheer voor iedereen

Axento vermogensbeheer is er voor iedereen die zijn geld wil laten beleggen voor een hoger rendement, zonder onverantwoorde risico’s. We combineren het gemak van online met een persoonlijke aanpak.

Samen met jou bepalen we vooraf hoeveel risico je wilt lopen en welk rendement je mag verwachten. Vervolgens nemen wij het beleggen en alles daaromheen voor je uit handen. Je hebt er dus zelf geen omkijken meer naar.

Over Axento

Professioneel beleggen voor iedereen. Of je nu €7.500 of €750.000 wilt laten beleggen.

  • Volledige ontzorging
  • Veilig onder toezicht van AFM en DNB
  • Ruim 4.000 klanten gingen je voor
  • €400 miljoen onder beheer

In het kort: het verhaal achter Axento

Axento is onderdeel van Care IS vermogensbeheer en gevestigd in Volendam. Van oudsher is Volendam een dorp met een aantal grote bedrijven en veel zelfstandig ondernemers. Om die mensen te helpen meer rendement uit hun vermogen te halen, richtten Henk Molenaar en Laurens Leek in 2009 Care IS vermogensbeheer op.

Het aantal klanten en het beheerd vermogen van Care IS nam snel toe, met als mijlpaal de verkiezing tot Beste Vermogensbeheerder van Nederland in 2015 en 2016 door IEX Media.

Om de beleggingsdiensten van Care IS voor een nog breder publiek aan te bieden, richtten Henk en Laurens in 2015 Axento vermogensbeheer op. Axento biedt beleggers de succesvolle beleggingsstrategie van Care IS al aan vanaf €7.500,-.

Inmiddels is Axento actief in heel Nederland. Samen beheert het team van Care IS en Axento ruim 400 miljoen euro voor meer dan 4.000 beleggers. Als kroon op het werk is Axento begin 2021 verkozen tot 'Beste Online Vermogensbeheerder van Nederland'!

In het kort: het verhaal achter Axento
Onder toezicht van AFM en DNB

Axento heeft een AFM-vergunning en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank.

€400+ miljoen onder beheer

Axento beheert ruim €400 miljoen voor meer dan 4.000 klanten.

IEX Beste Keuze 2022

Axento is in 2022 uitgeroepen tot Beste Keuze door IEX.nl.

Ons team

Het team van Axento bestaat naast Henk en Laurens uit nog 15 gedreven en enthousiaste medewerkers. Ondanks dat een groot deel van de dienstverlening online plaatsvindt, is onze aanpak vooral persoonlijk. Dit betekent dat wij graag persoonlijk kennismaken als je dat wilt, je direct iemand aan de lijn krijgt als je ons belt en binnen een werkdag antwoord krijgt op je e-mail.
 

Onze vergunningen

Axento is een beleggingsonderneming met een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB). Daarnaast zijn wij vrijwillig aangesloten bij de Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en de Vereniging van Vermogensbeheerders & Adviseurs (VV&A). Onze medewerkers zijn allemaal geregistreerd bij het Dutch Securities Institute (DSI).

Klik hier voor de AFM-registratie van Axento.

VV & A Kifid DSI

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb je vragen? Laat het ons weten. Ons beleggingsteam staat dagelijks van 08:30 tot 17:30 voor je klaar. Wij zijn te bereiken via 0299-796061 of info@axento.nl.

Direct een vraag stellen? Laat hiernaast je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat zeggen klanten over Axento

Meer dan 4.000 beleggers
gingen je voor

Iedere dag vertrouwen duizenden beleggers uit heel Nederland op Axento. Ontvang onze brochure of open vandaag nog een rekening en laat je geld professioneel beleggen. Eenvoudig en zonder gedoe.

Ronald Schut