Over Axento Vermogensbeheer

Professioneel vermogensbeheer voor iedereen

Axento vermogensbeheer is er voor iedereen die zijn geld wil laten beleggen voor een hoger rendement, zonder onverantwoorde risico’s. We combineren het gemak van online met een persoonlijke aanpak.

Samen met u bepalen we vooraf hoeveel risico u wilt lopen en welk rendement u mag verwachten. Vervolgens nemen wij het beleggen en alles daaromheen voor u uit handen. U heeft er dus zelf geen omkijken meer naar.

In het kort: het verhaal achter Axento

Axento is onderdeel van Care IS vermogensbeheer en gevestigd in Volendam. Van oudsher is Volendam een dorp met een aantal grote bedrijven en veel zelfstandig ondernemers. Om die mensen te helpen meer rendement uit hun vermogen te halen, richtten Henk Molenaar en Laurens Leek in 2009 Care IS vermogensbeheer op.

Het aantal klanten en het beheerd vermogen van Care IS nam snel toe, met als mijlpaal de verkiezing tot Beste Vermogensbeheerder van Nederland in 2015 en 2016 door IEX Media.

Om de beleggingsdiensten van Care IS voor een nog breder publiek aan te bieden, richtten Henk en Laurens in 2015 Axento vermogensbeheer op. Axento biedt beleggers de succesvolle beleggingsstrategie van Care IS al aan vanaf €7.500,-.

Inmiddels is Axento actief in heel Nederland. Samen beheert het team van Care IS en Axento ruim 400 miljoen euro voor meer dan 4.000 beleggers. Als kroon op het werk is Axento begin 2021 verkozen tot 'Beste Online Vermogensbeheerder van Nederland'!

In het kort: het verhaal achter Axento

Ons team

Het team van Axento bestaat naast Henk en Laurens uit nog 15 gedreven en enthousiaste medewerkers. Ondanks dat een groot deel van de dienstverlening online plaatsvindt, is onze aanpak vooral persoonlijk. Dit betekent dat wij graag persoonlijk kennismaken als u dat wilt, u direct iemand aan de lijn krijgt als u ons belt en binnen een werkdag antwoord krijgt op uw e-mail.
 

Onze vergunningen

Axento is een beleggingsonderneming met een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB). Daarnaast zijn wij vrijwillig aangesloten bij de Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en de Vereniging van Vermogensbeheerders & Adviseurs (VV&A). Onze medewerkers zijn allemaal geregistreerd bij het Dutch Securities Institute (DSI).

Klik hier voor de AFM-registratie van Axento.

VV & A Kifid DSI

Wat zeggen klanten over Axento

Meer dan 4.000 beleggers
gingen u voor

Iedere dag vertrouwen duizenden beleggers uit heel Nederland op Axento. Ontvang onze brochure of open vandaag nog een rekening en laat uw geld professioneel beleggen. Eenvoudig en zonder gedoe.

Ronald Schut

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.