Handelsdagen 2022*

Starten met beleggen bij Axento kan één keer per week. Wanneer de rekeninghouder(s) geïdentificeerd is/zijn door BinckBank en de gelden twee werkdagen voor de handelsdag op de rekening zijn bijgeschreven, worden deze belegd. Ook bijstortingen worden elke dinsdag verwerkt indien de gelden twee werkdagen voor de handelsdag op de rekening zijn bijgeschreven. Alle stortingen die tijdig op de rekening zijn bijgeschreven worden automatisch belegd conform het gekozen risicoprofiel.

Onttrekkingen en beëindigingen worden eveneens op onderstaande handelsdagen verwerkt indien deze uiterlijk twee werkdagen voor de handelsdag bij Axento bekend zijn. Dergelijke verzoeken dient u per e-mail te sturen naar info@axento.nl vanaf het e-mailadres dat bij ons bekend is.

Januari

ma 03 januari
di 11 januari
di 18 januari
di 25 januari

Februari

di 01 februari
di 08 februari
di 15 februari
di 22 februari

Maart

di 01 maart
di 08 maart
di 15 maart
di 22 maart
di 29 maart

April

vr 01 april
di 12 april
di 19 april
di 26 april

Mei

ma 02 mei
di 10 mei
di 17 mei
di 24 mei

Juni

wo 01 juni
di 07 juni
di 14 juni
di 21 juni
di 28 juni

Juli

vr 01 juli
di 12 juli
di 19 juli
di 26 juli

Augustus

ma 01 augustus
di 09 augustus
di 16 augustus
di 23 augustus

September

do 01 september
di 06 september
di 13 september
di 20 september
di 27 september

Oktober

ma 03 oktober
di 11 oktober
di 18 oktober
di 25 oktober

November

di 01 november
di 08 november
di 15 november
di 22 november

December

do 01 december
di 06 december
di 13 december
di 20 december
di 27 december

*Bij Axento is in principe elke dinsdag een handelsdag, en kan er in- en uitgestapt worden. Indien de handelsdag op een feestdag valt en/of de beurs gesloten is zal de handelsdag verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag. Bij Axento vindt elk kwartaal een herbalancering van uw beleggingsportefeuille(s) plaats. Dit gebeurt op de eerste werkdag van het kwartaal, mits dit niet op een feestdag valt en/of de beurs is gesloten zoals eerder genoemd. Alle handelsdagen die binnen 2 werkdagen vóór- en na de herbalancering plaatsvinden, komen te vervallen.

 

Op de handelsdag leggen wij uw aan- of verkooporders in. Tussen het moment waarop uw aan- of verkooporders worden ingelegd en de daadwerkelijke uitvoering kan één, twee of drie werkdagen verschil zitten. De koersen waartegen uw beleggingen worden aangekocht of verkocht, wijken hierdoor af van de koersen op het moment waarop de orders zijn ingelegd. Dit komt omdat Axento belegt in beleggingsfondsen. Deze hanteren een zogenaamde cut-off tijd voor het inleggen van orders. De verkoopopbrengst of aankoopwaarde kan hierdoor hoger of lager uitvallen dan de waarde op het moment van inleggen.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.