Uw lijfrente beleggen bij Axento

Uw lijfrente beleggen bij Axento

Sinds kort kunt u bij Axento ook beleggen met uw lijfrente (box 1). Wilt u beginnen met pensioenopbouw of heeft u een bestaande lijfrente, dan kunt u deze eenvoudig naar Axento overboeken. In dit artikel bespreken we de voorwaarden en voordelen.

Voordelen van Axento

Bij Axento beleggen we duurzaam en goed gespreid voor de lange termijn. Bij verzekeraars vallen de beleggingsresultaten vaak tegen. Door verkeerde keuzes, hoge kosten of doordat wordt belegd in huisfondsen zijn de rendementen vaak lager dan bij Axento.

In sommige lijfrenteproducten wordt helemaal niet belegd, bijvoorbeeld bij banksparen. Door uw lijfrente te beleggen bij Axento loopt u meer risico, maar is het verwachte rendement op lange termijn ook hoger.

Voorwaarden

Bij Axento kunt u uw lijfrente laten beleggen in de 'opbouwfase'. Dit is de periode van opbouw die vóór uw AOW-leeftijd plaatsvindt. Uiteraard profiteert u bij Axento ook van de belastingvoordelen die horen bij een lijfrente.

Natuurlijk zijn de gebruikelijke voorwaarden bij een lijfrente van toepassing. U kunt niet onbeperkt inleggen en u kunt het geld niet zomaar opnemen vóór ingang van uw AOW-leeftijd. Sommige oudere lijfrentes vallen onder een zogenaamd 'oud regime' en hebben specifieke voorwaarden.

Pensioen opbouwen bij Axento

Wilt u een lijfrenterekening openen of overstappen naar Axento? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, info@axento.nl of 0299-796061.

Overstappen naar Axento is heel eenvoudig. Via een waardeoverdracht kunnen wij uw bestaande polis eenvoudig sluiten en het geld overboeken naar Axento.


Deel via social media:

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.