Beste Online Vermogensbeheerder van Nederland!

Beste Vermogensbeheerder

Met trots kunnen we zeggen dat Axento de winnaar is van de IEX Gouden Stier 2020 in de categorie Beste Online Vermogensbeheerder. De Gouden Stier is een initiatief van IEX Media, de grootste beleggerscommunity van de Benelux. Volgens de jury boekte Axento van de vijf genomineerde vermogensbeheerders het beste resultaat over 2020. 

Motivatie van de jury

"Door de martktturbulentie tijdens de coronacrisis kwam de nadruk weer eens te liggen op de basis van het vak: hoe past een beheerder op het geld van zijn klanten? Axento leverde daarin de beste prestatie. Van alle genomineerden wist Axento de daling tijdens de coronacrisis het meeste te beperken. Daarbij behaalde Axento ook nog eens het hoogste rendement."

Onafhankelijke vakjury

De jury bestaat uit Pieter Kort (hoofdredacteur IEX Media), Marcel Tak (onafhankelijk financieel specialist) en een aantal onafhankelijke kennispartners.

Keurmerk met een missie

IEX Gouden Stier heeft als missie om de complexe en omvangrijke Nederlandse beleggingsmarkt overzichtelijker en toegankelijker te maken. Op basis van heldere criteria kiest de jury uit een ruim aanbod jaarlijks de beste producten en diensten in de markt.

Wat zeggen klanten over Axento

Meer dan 4.000 beleggers
gingen je voor

Iedere dag vertrouwen duizenden beleggers uit heel Nederland op Axento. Ontvang onze brochure of open vandaag nog een rekening en laat je geld professioneel beleggen. Eenvoudig en zonder gedoe.

Nick Bond