Snel geld verdienen? 7 tips

Klok met biljet erin afgebeeld

Iedereen vindt het wel fijn om wat extra geld achter de hand te hebben. Dit kun je op verschillende manieren realiseren. In deze blog bespreken wij een aantal methodes om een extra zakcentje te verdienen.

Meer algemene tips blogs lezen?

Klik hier voor meer algemene tips blogs.

Tip 1: Oude kleding of spullen verkopen

Heb je een kast vol kleding die je niet meer draagt? Dan kun je je kleding verkopen. Tegenwoordig kan dat heel eenvoudig online, via verschillende websites of apps. 

Je kunt ook andere spullen die je niet meer gebruikt, verkopen. Denk bijvoorbeeld aan studieboeken die je niet meer nodig hebt of oude elektronica. Deze kun je vaak inruilen bij verschillende winkels. Het maakt dan soms niet uit of je laptop nog gloednieuw is, vaak kunnen de losse onderdelen ook al heel bruikbaar zijn.

Tip 2: Affiliate Marketing

Heb jij een eigen website? Dan kun je extra (passief) inkomen creëren! Met affiliate marketing kun je links of advertenties op je website plaatsen. Als mensen dan via jouw link een aankoop doen, verdien jij er ook iets aan. 

Hiervoor is het eerst wel belangrijk dat je een goedbezochte website hebt.

Tip 3: Maak gebruik van je talenten

Heb jij een talent waarmee je anderen kunt inspireren, zoals koken? Begin een website om jouw recepten te delen of bezorg wekelijks maaltijden door het dorp. Je kunt dit bijvoorbeeld adverteren via social media.

Ook als je veel verstand hebt van iets, kun je er geld aan verdienen. Denk bijvoorbeeld aan het onwikkelen van een (online) cursus in jouw niche. Zorg er dan wel voor dat je echt weet waar je het over hebt.

Tip 4: Heb je een blog? Verdien er iets aan

Deze tip lijkt een beetje op de tweede tip. Via Google kun je advertenties op jouw website laten plaatsen, waarvoor je wordt betaald. Afhankelijk van het aantal bezoekers van jouw blog kun je hier een leuk zakcentje mee verdienen.

Tip 5: Word AirBnB host of verhuur je spullen

Ga je zelf op vakantie, dan kun je ervoor kiezen om je huis via AirBnB aan te bieden. Zo kun je de kosten van je vakantie voor een deel weer goedmaken.

Vind je het geen fijn idee als er andere mensen in jouw huis overnachten? Je kunt ook andere spullen dan je huis verhuren. Heb jij bijvoorbeeld een mooie geluidsinstallatie staan die je niet vaak gebruikt? Deze kun je verhuren. Zo kun je meerdere keren geld verdienen aan je eigen spullen.

Tip 6: Mysteryshopper

Klinkt ideaal toch? Shoppen en betaald krijgen. Hier ligt zeker een markt. Er zijn namelijk veel bedrijven die hun dienstverlening laten testen door middel van een mystery shopper. 

Je hoeft alleen naar de winkel te gaan en goed in de gaten houden hoe de dienstverlening van de winkel is. Na het bezoeken van de winkel vul je een formulier in hoe jij werd behandeld door de verkopers en geeft eventueel wat verbeterpunten. 

Tip 7: Geld verdienen voor de lange termijn? Overweeg beleggen!

Hierboven heb je een aantal tips gelezen om op korte termijn een leuk zakcentje te verdienen. Maar wil je voor de lange termijn meer vermogen opbouwen? Dan kan beleggen een optie zijn.

Door te beleggen ben je blootgesteld aan risico’s, maar in ruil hiervoor ontvang je rendement. Door een lange beleggingshorizon aan te houden en goed gespreid te beleggen, kun je de risico’s aanzienlijk verkleinen. 

Je kunt zelf beleggen, maar kunt dit ook laten doen door een professionele partij. Op deze manier heb je zelf geen omkijken naar het beleggen. 

Beleggen bij Axento vermogensbeheer

Een vermogensbeheerder kan het beleggen dus voor je uit handen nemen. Zo heb je zelf geen omkijken naar de groei van je vermogen en kun je voor passief inkomen zorgen. Bij Axento kun je al beleggen vanaf €7.500.

We kiezen voor duurzaam beleggen in ETF’s die gescreend zijn op ESG-criteria. Daarnaast beleggen we in duurzame beleggingsfondsen. Zo beleggen we je vermogen volledig duurzaam én goed gespreid.

Je kunt bij Axento beleggen voor allerlei doeleinden: beleggen voor je pensioen, om eerder te stoppen met werken of simpelweg omdat je het geld voorlopig niet nodig hebt. Daarnaast kun je bij Axento ook beleggen voor je (klein-)kind.

Wil je meer weten over beleggen bij Axento? Vraag dan hieronder onze brochure aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Belangrijk om te weten!

Dit artikel is geschreven in algemene zin. Het is absoluut geen beleggingsaanbeveling. Er is geen rekening gehouden met jouw specifieke omstandigheden. Beslissingen op basis van de informatie in dit artikel zijn voor je eigen rekening.

Elke belegging in financiële instrumenten brengt risico’s met zich mee. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb je vragen? Laat het ons weten. Ons beleggingsteam staat dagelijks van 08:30 tot 17:30 voor je klaar. Wij zijn te bereiken via 0299-796061 of info@axento.nl.

Direct een vraag stellen? Laat hiernaast je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.