Risicoprofiel 'Zeer offensief' beschikbaar

Risicoprofiel 'Zeer offensief' beschikbaar

Bij Axento belegt u altijd conform een risicoprofiel. Het gekozen risicoprofiel bepaalt grotendeels het verwachte rendement en risico. Vanaf heden kunt u bij Axento ook beleggen in een Zeer offensief risicoprofiel. Dit is een aanvulling op de drie huidige profielen: Defensief, Neutraal en Offensief.

Kenmerken Zeer offensief risicoprofiel

Het risicoprofiel Zeer offensief kenmerkt zich door het relatief hoge risico en hoge verwachte rendement. Dit komt doordat in dit profiel voor 90% in aandelen wordt belegd en 10% in obligaties. Aandelen zijn in de regel risicovoller dan obligaties, maar het verwachte rendement is op lange termijn ook hoger. In het document

Risicoprofielen Axento Vermogensbeheer op onze website staan de kenmerken van alle profielen genoemd.

Algemene informatie over het risicoprofiel

Het risicoprofiel is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Door te zorgen dat het gekozen risicoprofiel aansluit bij uw persoonlijke situatie, voorkomen we dat u meer risico’s loopt dan u wilt en kunt nemen. Elk jaar ontvangt u van ons een uitnodiging om onze vragenlijst opnieuw in te vullen. Vanwege nieuwe wet- en regelgeving is deze vragenlijst uitgebreider geworden. Zo kunnen wij nog beter bepalen welk risicoprofiel past bij uw persoonlijke situatie. 

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen of opmerkingen over het nieuwe risicoprofiel? Neem dan contact met ons op via info@axento.nl of 0299-796061.

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb je vragen? Laat het ons weten. Ons beleggingsteam staat dagelijks van 08:30 tot 17:30 voor je klaar. Wij zijn te bereiken via 0299-796061 of info@axento.nl.

Direct een vraag stellen? Laat hiernaast je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.