Online beleggen met weinig geld

Online beleggen met weinig geld

Online beleggen is in opkomst. Met beleggingsapps, robot-beleggingsadvies en online vermogensbeheer is beleggen tegenwoordig voor iedereen toegankelijk. Ook met weinig geld kun je eenvoudig aan de slag.

Online beleggen kan met weinig geld

Bij online beleggen is de dienstverlening vaak geautomatiseerd. Dit leidt tot kostenbesparingen, waardoor een vermogensbeheerder zijn klanten efficiënter kan bedienen. Hierdoor kunnen ook beleggers met relatief kleine bedragen bij een online vermogensbeheerder terecht.

Verschil met ‘traditioneel vermogensbeheer’

Bij het traditionele (ouderwetse) vermogensbeheer heeft elke belegger een persoonlijke adviseur. Dit is een vast aanspreekpunt. Elk jaar komt deze op de koffie om de resultaten te bespreken. Bij Axento kunt u online beleggen mét een vast aanspreekpunt. Hij of zij komt niet thuis bij u langs, maar het contact verloopt via de telefoon of per e-mail.

Online beleggen bij Axento

Bij Axento bieden wij online vermogensbeheer aan vanaf €15.000,-. Uw geld wordt dan belegd door professionals, zodat u er zelf geen omkijken meer naar hebt. Met onze online app kunt u de beleggingen 24 uur per dag volgen.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.