Wijziging handelsdagen Axento

Wijziging handelsdagen Axento

Per heden vindt een wijziging plaats met betrekking tot de handelsdagen van Axento. In plaats van iedere twee weken is er ,vanaf nu elke dinsdag een handelsmoment. Samen met BinckBank hebben wij deze verbetering van de dienstverlening ,mogelijk gemaakt.

Uw (periodieke) stortingen

Vanaf nu worden uw (periodieke) stortingen elke dinsdag automatisch en zonder transactiekosten belegd. Voorwaarde is wel dat uw storting ,uiterlijk de maandag ervoor ,op uw rekening moet staan.

Informatie over geld overboeken

De tijd tussen het moment van overboeken en de daadwerkelijke bijschrijving van een storting op uw beleggingsrekening kan variëren. Zowel Axento als BinckBank hebben hier geen invloed op. Wilt u er zeker van zijn dat uw storting op het eerstevolgende handelsmoment wordt belegd, zorg dan dat u het bedrag minimaal twee werkdagen voor de handelsdag overboekt.

Overige verzoeken

Een profielwijziging of verzoek tot onttrekking wordt vanaf nu ook elke dinsdag uitgevoerd. Hierbij geldt de voorwaarde dat uw verzoek op maandag voor 12:00 uur bij ons bekend moet zijn.

Herbalancering

Aan het begin van elkkwartaal worden uw beleggingen geherbalanceerd. Dit betekent dat de weging van aandelen en obligaties in lijn wordt gebracht met de gewenste weging van uw beleggingsprofiel. Dit blijft ongewijzigd plaatsvinden op de eerste werkdag van het kwartaal.

Feest- en overige dagen

Indien de beurzen op een reguliere handelsdag (dinsdag) gesloten zijn, schuift de handelsdag op naar de eerstvolgende dag waarop de beurs open is. ,Klik hier voor een actueel overzicht van de handelsdagen.

Verzoeken buiten handelsdagen om

Voor verzoeken (onttrekkingen, stortingen of profielwijzigingen) buiten de handelsdagen om, brengt BinckBank extra kosten in rekening. Deze kosten bedragen €250,-.

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb je vragen? Laat het ons weten. Ons beleggingsteam staat dagelijks van 08:30 tot 17:30 voor je klaar. Wij zijn te bereiken via 0299-796061 of info@axento.nl.

Direct een vraag stellen? Laat hiernaast je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.