Verbeterde versie mobiele app

Verbeterde versie mobiele app

BinckBank heeft een verbeterde versie van de mobiele app gelanceerd. Deze kunt u downloaden in de Appstore of Playstore. Deze vernieuwde app heeft de huisstijl van BinckBank in plaats van Axento.

De juiste app

BinckBank heeft allerlei verschillende apps. De juiste app kunt u vinden door in de Appstore of Playstore te zoeken op: 'BinckBank Professional Services'. Het is belangrijk om te zoeken op de volledige naam.

Inloggen met pincode, vingerafdruk of Face-ID.

De belangrijkste wijziging in de nieuwe applicatie is de verbeterde inlogmethode. Log hiervoor eerst in met uw huidige wachtwoord. Daarna kunt u onder het kopje 'instellingen' kiezen om in te loggen met een pincode, Face-ID of vingerafdruk. Dit is afhankelijk van het type smartphone. Verder is het uiterlijk van de app vernieuwd.

Klik hier voor een downloadinstructie van de app >>

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb je vragen? Laat het ons weten. Ons beleggingsteam staat dagelijks van 08:30 tot 17:30 voor je klaar. Wij zijn te bereiken via 0299-796061 of info@axento.nl.

Direct een vraag stellen? Laat hiernaast je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.