Vanguard verlaagt kosten

Vanguard verlaagt kosten

Op 23 oktober 2019 heeft Vanguard de kosten van een aantal van haar producten verlaagd. Axento belegt voor u in twee beleggingsfondsen van Vanguard waarvan de kosten flink lager zijn geworden.

 ,

Voor de positie in Europese staatsobligaites beleggen wij voor u in het Vanguard Euro Government Bond Index Fund. Vanguard heeft de jaarlijkse productkosten van dit fonds verlaagd van 0,20% naar 0,12%.

 ,

Voor de positie in duurzame Europese bedrijfs- en staatsobligaties beleggen wij voor u in het Vanguard SRI Euro Investment Grade Bond Index Fund. De jaarlijkse productkosten van dit fonds zijn verlaagd van 0,25% naar 0,16%.

 ,

De kostenverlaging is per 23 oktober jl. automatisch doorgevoerd. U profiteert dus direct van lagere beleggingskosten waardoor u uiteindelijk meer rendement overhoudt.

 ,

Vanguard is één van de grootste aanbieders van beleggingsfondsen en ETF’s ter wereld. Het bedrijf heeft een coöperatieve eigendomsstructuur. Door deze structuur worden bedrijfswinsten niet uitgekeerd aan aandeelhouders maar doorgegeven aan de beleggers door de fondskosten te verlagen.


Deel via social media:

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.