Vanguard verlaagt kosten

Vanguard verlaagt kosten

Op 23 oktober 2019 heeft Vanguard de kosten van een aantal van haar producten verlaagd. Axento belegt voor u in twee beleggingsfondsen van Vanguard waarvan de kosten flink lager zijn geworden.

Voor de positie in Europese staatsobligaites beleggen wij voor u in het Vanguard Euro Government Bond Index Fund. Vanguard heeft de jaarlijkse productkosten van dit fonds verlaagd van 0,20% naar 0,12%.

Voor de positie in duurzame Europese bedrijfs- en staatsobligaties beleggen wij voor u in het Vanguard SRI Euro Investment Grade Bond Index Fund. De jaarlijkse productkosten van dit fonds zijn verlaagd van 0,25% naar 0,16%.

De kostenverlaging is per 23 oktober jl. automatisch doorgevoerd. U profiteert dus direct van lagere beleggingskosten waardoor u uiteindelijk meer rendement overhoudt.

Vanguard is één van de grootste aanbieders van beleggingsfondsen en ETF’s ter wereld. Het bedrijf heeft een coöperatieve eigendomsstructuur. Door deze structuur worden bedrijfswinsten niet uitgekeerd aan aandeelhouders maar doorgegeven aan de beleggers door de fondskosten te verlagen.

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb je vragen? Laat het ons weten. Ons beleggingsteam staat dagelijks van 08:30 tot 17:30 voor je klaar. Wij zijn te bereiken via 0299-796061 of info@axento.nl.

Direct een vraag stellen? Laat hiernaast je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.