Rendementen Axento in 2023 bij top van Nederland

Rendementen Axento in 2023 bij top van Nederland

Het jaar 2023 was een goed beleggingsjaar. Ook voor klanten van Axento. In elk risicoprofiel behaalden we een uitstekend rendement. Onze rendementen behoren zelfs tot de beste van Nederland. 

Hoge rendementen

Het behaalde rendement van Axento is in alle risicoprofielen hoger dan dat van de VBR-Index. Deze index bestaat uit het nettorendement van ruim 70 vermogensbeheerders en banken in Nederland. In onderstaande grafiek staat het behaalde rendement vanaf 1 januari 2023 t/m 31 december 2023.

Methode van Axento

Bij Axento beleggen we voor de lange termijn. Dit doen we altijd goed gespreid en zonder onnodige risico’s. In totaal beleggen we in ruim 2.000 verschillende aandelen en obligaties wereldwijd. Hierdoor profiteert u van de groeiende wereldeconomie. Onze duurzame keuzes en de overweging naar factorbeleggingen, droegen extra positief bij aan het rendement in 2023. 

Ook in 2024 zijn onze beleggingsportefeuilles positief uit de startblokken gekomen. Voor de komende periode zien wij ruimte voor verdere koersstijgingen. Meer hierover leest u in de Marktupdate februari 2024.

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb je vragen? Laat het ons weten. Ons beleggingsteam staat dagelijks van 08:30 tot 17:30 voor je klaar. Wij zijn te bereiken via 0299-796061 of info@axento.nl.

Direct een vraag stellen? Laat hiernaast je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.