Nieuw: de Axento app!

Nieuw: de Axento app!

Axento heeft een nieuwe eigen app gelanceerd! De app is beschikbaar op Android en Apple smartphones. In de Axento app heb je eenvoudig inzicht in al je beleggingsrekeningen bij Axento.

App downloaden

Zoek naar 'Axento' in de Apple Appstore of Google Playstore of klik op onderstaande knoppen om de app rechtstreeks te downloaden.

Account activeren

Activeer je account direct vanuit de app. Kies in het beginscherm voor 'Activeren'. Maak vervolgens een account aan met je emailadres dat bij Axento bekend is.

Heb je hulp nodig bij het activeren van je account? Lees dan de handleiding of kijk op www.axento.nl/app.

Altijd inzicht in je beleggingen

Met de Axento app volg je 24/7 de prestaties van je beleggingen. Je vindt er de waardeontwikkeling van je vermogen en de behaalde rendementen. Ook lees je uitgebreide informatie over de fondsen waarin we beleggen, onze kwartaalberichten en beursupdates.

Meerdere rekeningen

Heb je meerdere beleggingsrekeningen bij Axento? In de app zie je al je rekeningen in één duidelijk overzicht.

Snel en veilig inloggen

We hechten veel waarde aan veiligheid en privacy. Bij het activeren van de app ontvang je een persoonlijke link op het emailadres dat bij ons bekend is. Na het activeren en het kiezen van een wachtwoord kun je snel en veilig inloggen via een pincode, Face ID of vingerafdruk.

SaxoPortfolio App

De SaxoPortfolio App blijft ook bestaan. Je kunt de Axento App dus gebruiken naast de app van Saxo Bank. De inloggegevens zijn verschillend.

Opmerkingen of vragen

Heb je opmerkingen of vragen over de app, dan horen wij dat graag. Neem contact met ons op via info@axento.nl of 0299-796061.

Op de app zijn Voorwaarden van toepassing. Lees ook de Privacyverklaring.

Met vriendelijke groet,

Axento vermogensbeheer
 

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb je vragen? Laat het ons weten. Ons beleggingsteam staat dagelijks van 08:30 tot 17:30 voor je klaar. Wij zijn te bereiken via 0299-796061 of info@axento.nl.

Direct een vraag stellen? Laat hiernaast je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.