Jaaropgave 2019 en herijking YTD-rendement

Jaaropgave 2019 en herijking YTD-rendement

Na afloop van elk jaar word het YTD-rendement in uw inlogomgeving opnieuw geijkt en de jaaropgave opgesteld. Hieronder informeren wij u over de verwachte datums.

Publicatie jaaropgave 2018

Naar verwachting wordt de jaaropgave begin februari 2019 gepubliceerd. Deze kunt u downloaden in uw persoonlijke inlogomgeving. Zodra deze beschikbaar is, informeren wij u hierover per e-mail.

Herijken YTD-rendement

In uw persoonlijke inlogomgeving berekent BinckBank het YTD-rendement. Dit is het rendement vanaf het begin van het jaar. BinckBank zal het YTD-rendement van uw beleggingsportefeuille in het weekend van 19 en 20 januari herijken.

Vanaf maandag 21 januari wordt het rendement in uw persoonlijk inlogomgeving berekend vanaf 1 januari 2019. De rendementshistorie kunt u terugvinden in de performanceoverzichten van BinckBank en de kwartaalrapportage van Axento. 

Vragen of opmerkingen?

Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0299-796061 of via ,info@axento.nl

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb je vragen? Laat het ons weten. Ons beleggingsteam staat dagelijks van 08:30 tot 17:30 voor je klaar. Wij zijn te bereiken via 0299-796061 of info@axento.nl.

Direct een vraag stellen? Laat hiernaast je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.