Jaaropgave 2019 en herijking YTD-rendement

Jaaropgave 2019 en herijking YTD-rendement

Na afloop van elk jaar word het YTD-rendement in uw inlogomgeving opnieuw geijkt en de jaaropgave opgesteld. Hieronder informeren wij u over de verwachte datums.

Publicatie jaaropgave 2018

Naar verwachting wordt de jaaropgave begin februari 2019 gepubliceerd. Deze kunt u downloaden in uw persoonlijke inlogomgeving. Zodra deze beschikbaar is, informeren wij u hierover per e-mail.

Herijken YTD-rendement

In uw persoonlijke inlogomgeving berekent BinckBank het YTD-rendement. Dit is het rendement vanaf het begin van het jaar. BinckBank zal het YTD-rendement van uw beleggingsportefeuille in het weekend van 19 en 20 januari herijken.

Vanaf maandag 21 januari wordt het rendement in uw persoonlijk inlogomgeving berekend vanaf 1 januari 2019. De rendementshistorie kunt u terugvinden in de performanceoverzichten van BinckBank en de kwartaalrapportage van Axento. 

Vragen of opmerkingen?

Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0299-796061 of via ,info@axento.nl


Deel via social media:

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.