Informatie over de verhuizing naar Saxo Bank

Informatie over de verhuizing naar Saxo Bank

In oktober 2022 is uw beleggingsrekening verhuisd van BinckBank naar het nieuwe platform van Saxo Bank. Axento blijft uw rekening beheren zoals u dat van ons gewend bent. Er verandert niets aan onze dienstverlening.

In dit bericht informeren wij u nogmaals over een aantal belangrijke wijzigingen en aandachtspunten.

Inloggen in SaxoPortfolio

In de week van 24 oktober 2022 heeft u een mail ontvangen van Saxo Bank met daarin uw nieuwe gebruikersnaam en de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen. Indien u de mail niet heeft ontvangen of het inloggen niet lukt, neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 0299-796061 of info@axento.nl.

U kunt inloggen in SaxoPortfolio via onze website of door de SaxoPortfolio app te downloaden via de Apple App Store of Google Play Store.

Storten vanaf een betaalrekening met dezelfde tenaamstelling

Houd er rekening mee dat u bij Saxo Bank alleen geld kunt storten vanaf een betaalrekening met dezelfde tenaamstelling als die van uw beleggingsrekening. Stortingen vanaf een betaalrekening met een afwijkende tenaamstelling (van een zakelijk rekening naar privé beleggingsrekening bijvoorbeeld) worden na 5 werkdagen automatisch teruggestort.

Historische gegevens BinckBank

De gegevens van uw rekening bij BinckBank zijn niet terug te vinden in SaxoPortfolio. Indien gewenst kunnen wij nog wel oude rapportages en overzichten voor u opvragen. In onze kwartaalrapportages blijven de historische gegevens wel zichtbaar.

Handelsdagen

Ook bij Saxo Bank wordt gewerkt met vaste handelsdagen. Wel zijn een aantal zaken veranderd en verbeterd. Op www.axento.nl/handelsdagen staat een overzicht van alle handelsdagen en leggen we onder andere uit hoe wij nu omgaan met stortingen, opnames en risicoprofielwijzigingen.

Zekerheid 

Uw rekening blijft een Nederlandse bankrekening en uw IBAN-nummer blijft hetzelfde (uitgezonderd klanten met een Belgische beleggingsrekening). De gelden die u aanhoudt, blijven beschermd onder het Nederlandse Depositogarantiestelsel. Als onderdeel van de verhuizing zijn de algemene voorwaarden van BinckBank aangepast naar de algemene voorwaarden van Saxo Bank. U kunt de betreffende documentatie lezen op de documentenpagina op onze website. 

Vragen en opmerkingen

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via 0299-796061 of info@axento.nl.

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb je vragen? Laat het ons weten. Ons beleggingsteam staat dagelijks van 08:30 tot 17:30 voor je klaar. Wij zijn te bereiken via 0299-796061 of info@axento.nl.

Direct een vraag stellen? Laat hiernaast je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.