Heeft u de Axento app al gedownload?

Heeft u de Axento app al gedownload?

De Axento app is inmiddels een paar maanden live en veel klanten maken al gebruik van de app. Heeft u de Axento app al gedownload?

Waarom gebruikmaken van de app?

Met de Axento app volgt u 24/7 de prestaties van uw beleggingen. U vindt er de waardeontwikkeling van uw vermogen en de behaalde rendementen. Ook vindt u er uitgebreide informatie over de fondsen waarin we beleggen, onze kwartaalberichten en beursupdates.

Als u meerdere rekeningen bij Axento heeft, bijvoorbeeld een pensioenrekening of een kinderrekening, kunt u deze in de app gemakkelijk in één overzicht terugvinden.

App downloaden

Maakt u nog geen gebruik van onze app? U kunt deze eenvoudig downloaden via de Apple App Store of de Google Playstore. Zoek bijvoorbeeld op ‘Axento’ of ‘Axento vermogensbeheer’.

Wij hechten veel waarde aan veiligheid en privacy. Bij het activeren van de app ontvangt u een persoonlijke link op uw e-mailadres dat bij ons bekend is. Na het activeren kunt u snel en veilig inloggen via een pincode, Face ID of vingerafdruk.

Heeft u hulp nodig bij het instellen van de app? Lees dan hier de handleiding of kijk op www.axento.nl/app

Axento app genomineerd voor een Gouden Stier!

Eind november kregen wij te horen dat Axento vermogensbeheer opnieuw is verkozen tot IEX Beste Keuze in de categorie Online Beleggingsoplossing. Hierdoor maken wij kans op de IEX Gouden Stier. 

Extra goed nieuws: Axento maakt ook in twee extra categorieën kans op een Gouden Stier, namelijk Best beoordeelde platform/app en Best beoordeelde klantenservice.

De IEX Gouden Stier Awards worden in maart 2024 uitgereikt. 

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb je vragen? Laat het ons weten. Ons beleggingsteam staat dagelijks van 08:30 tot 17:30 voor je klaar. Wij zijn te bereiken via 0299-796061 of info@axento.nl.

Direct een vraag stellen? Laat hiernaast je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.