Skip to main content
Open een rekening

De Axento app is inmiddels een paar maanden live en veel klanten maken al gebruik van de app. Heb jij de Axento app al gedownload?

Waarom gebruikmaken van de app?

Met de Axento app volg je 24/7 de prestaties van je beleggingen. Je vindt er de waardeontwikkeling van uw vermogen en de behaalde rendementen. Ook vind je er uitgebreide informatie over de fondsen waarin we beleggen, onze kwartaalberichten en beursupdates.

Als je meerdere rekeningen bij Axento hebt, bijvoorbeeld een pensioenrekening of een kinderrekening, kun je deze in de app gemakkelijk in één overzicht terugvinden.

App downloaden

Maak je nog geen gebruik van onze app? Je kunt deze eenvoudig downloaden via de Apple App Store of de Google Playstore. Zoek bijvoorbeeld op ‘Axento’ of ‘Axento vermogensbeheer’ of druk op de groene links in deze alinea.

Wij hechten veel waarde aan veiligheid en privacy. Bij het activeren van de app ontvang je een persoonlijke link op je e-mailadres dat bij ons bekend is. Na het activeren kun je snel en veilig inloggen via een pincode, Face ID of vingerafdruk.

Heb je hulp nodig bij het instellen van de app? Lees dan hier de handleiding of kijk op www.axento.nl/app.

Axento app genomineerd voor een Gouden Stier!

Eind november kregen wij te horen dat Axento vermogensbeheer opnieuw is verkozen tot IEX Beste Keuze in de categorie Online Beleggingsoplossing. Hierdoor maken wij kans op de IEX Gouden Stier.

Extra goed nieuws: Axento maakt ook in twee extra categorieën kans op een Gouden Stier, namelijk Best beoordeelde platform/app en Best beoordeelde klantenservice.

De IEX Gouden Stier Awards worden in maart 2024 uitgereikt.