Fondsbeheerder Actiam verandert naam naar Cardano

Fondsbeheerder Actiam verandert naam naar Cardano

Axento belegt in een aantal beleggingsfondsen van het Nederlandse fondshuis Actiam. Eind 2023 heeft Actiam haar naam veranderd in Cardano. Dit ziet u terug in uw beleggingsportefeuille.

In 2022 is Actiam onderdeel geworden van Cardano, ook een Nederlands bedrijf. Eind dit jaar is daarom de naam van alle Actiam beleggingsfondsen aangepast naar Cardano.

De naamswijziging van de fondsen betreft slechts een administratieve wijziging. Er verandert voor u verder niets. Het beleggingsbeleid van de fondsen blijft ongewijzigd en het fonds wordt beheerd door dezelfde mensen. 

De fondsen van Actiam/Cardano behoren tot de top van de wereldwijde fondsenmarkt. In de fondsen wordt goed gespreid belegd in duurzame aandelen van over de hele wereld. De fondskosten behoren tot de laagste in de markt en ook biedt het fonds fiscale voordelen. Mede hierdoor hebben de fondsen uitstekende rendementen behaald.

Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op via info@axento.nl of 0299-796061.

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb je vragen? Laat het ons weten. Ons beleggingsteam staat dagelijks van 08:30 tot 17:30 voor je klaar. Wij zijn te bereiken via 0299-796061 of info@axento.nl.

Direct een vraag stellen? Laat hiernaast je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.