Bestuurswijziging bij Axento

Bestuurswijziging bij Axento

Op 5 april 2021 heeft een bestuurswijziging plaatsgevonden bij Axento vermogensbeheer. Loege Schilder (43) heeft het stokje overgedragen aan Henk Molenaar (58). Samen met Laurens Leek (42) vormt Henk het bestuur van Axento.

Na ruim 12 jaar werkzaam te zijn geweest bij Care IS en Axento vermogensbeheer heeft Loege besloten een nieuwe uitdaging te zoeken. Hij is nog wel aan Axento verbonden. Zo blijft Loege op de achtergrond actief om te zorgen voor een soepele overdracht van zijn taken.

Henk Molenaar is geen onbekende van Axento vermogensbeheer. Samen met Loege Schilder en Laurens Leek is hij medeoprichter en aandeelhouder van Care IS en Axento. Henk had voorheen een adviserende rol bij Axento. Vanaf 5 april is hij toegetreden tot het dagelijks bestuur. Henk neemt bij Axento de taken en verantwoordelijkheden over van Loege Schilder.

Henk Molenaar is sinds 1986 actief in de financiële dienstverlening. Henk heeft een lange carrière bij verschillende grote Nederlandse banken en vermogensbeheerders. Hij is onder andere (interim-) bestuurder/directeur geweest bij Van Lanschot, Brand New Day Bank, De Volksbank en Theodoor Gilissen Bankiers. Het netwerk en de kennis die Henk Molenaar de afgelopen 35 jaar heeft opgebouwd, gaat hij nu inzetten als bestuurder van Axento.

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb je vragen? Laat het ons weten. Ons beleggingsteam staat dagelijks van 08:30 tot 17:30 voor je klaar. Wij zijn te bereiken via 0299-796061 of info@axento.nl.

Direct een vraag stellen? Laat hiernaast je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.