Axento wint IEX Gouden Stier 2020 voor beste online vermogensbeheerder

Axento wint IEX Gouden Stier 2020 voor beste online vermogensbeheerder

De Volendamse vermogensbeheerder Axento is door IEX Gouden Stier verkozen tot beste online vermogensbeheerder van Nederland. Volgens de jury boekte Axento van de vijf genomineerde vermogensbeheerders het beste resultaat over 2020.

Motivatie van de jury

In de categorie online vermogensbeheer moest Axento het opnemen tegen vier andere genomineerden. De jury prees de manier waarop Axento is omgegaan met de uitdagende omstandigheden begin 2020 en de manier waarop zij heeft ingespeeld op de behoeften van haar klanten. Zo heeft Axento persoonlijk contact opgenomen met klanten die financieel te lijden hadden onder de coronacrisis. Ook hield Axento van alle vijf genomineerden de schade het meest beperkt tijdens de koersdalingen in 2020.

Laurens Leek, bestuurder van Axento: “We zijn trots dat wij juist in het coronajaar de Gouden Stier 2020 hebben ontvangen. Deze prijs is een mooie bevestiging van het feit dat we onderscheidend zijn op het gebied van online beleggingsdienstverlening.” Bij Axento kunnen beleggers terecht vanaf €7.500,-. De beleggingsaanpak van Axento kenmerkt zich door goed gespreid en duurzaam beleggen. Axento is een dochteronderneming van Care IS vermogensbeheer.

Over de Gouden Stier

De IEX Gouden Stieren worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven en producten die zich onderscheiden in hun beleid, communicatie, dienstverlening of productaanbod voor particuliere beleggers. De Gouden Stier is een initiatief van IEX Media, de grootste beleggerscommunity van de Benelux.

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb je vragen? Laat het ons weten. Ons beleggingsteam staat dagelijks van 08:30 tot 17:30 voor je klaar. Wij zijn te bereiken via 0299-796061 of info@axento.nl.

Direct een vraag stellen? Laat hiernaast je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.