Axento verkozen tot IEX Beste Keuze 2020!

Axento verkozen tot IEX Beste Keuze 2020!

Met trots kunnen we zeggen dat Axento ook in 2020 is verkozen tot Beste Keuze in de categorie Online Vermogensbeheer! Net als in voorgaande jaren behoort Axento daarmee bij de vijf beste online vermogensbeheerders van Nederland.

Eén van de redenen waarom Axento bij de beste hoort, zijn de prestaties over 2020. Zoals de jury zelf aangeeft: "Axento hield van de vijf Beste Keuzes de schade het meest beperkt tijdens de koersdalingen in de eerste helft van 2020".

Wat is de Beste Keuze?

De Beste Keuze is een initiatief van IEX media, bekend van de websites iex.nl en belegger.nl. In 11 verschillende categorieën (onder andere Brokers, Duurzame fondsen, Crowdfundingsplatforms) selecteert IEX de vijf Beste Keuzes. Zo probeert IEX zowel beginnende als gevorderde beleggers te helpen bij het maken van verstandige keuzes in het grote aanbod beleggingsproducten en diensten.

Voor het selecteren van de Beste Keuzes werkt IEX samen met een aantal onafhankelijke kennispartners. Met behulp van objectieve criteria wordt voor elke categorie bepaald welke vijf partijen de beste value for money ,bieden voor beleggers.

Kans op een Gouden Stier

Naast de bekendmaking van de vijf Beste Keuzes, maken we ook kans op de felbegeerde IEX Gouden Stier. Uit de vijf Beste Keuzes wordt eind november nog één winnaar bekend gemaakt die een Gouden Stier ontvangt.

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb je vragen? Laat het ons weten. Ons beleggingsteam staat dagelijks van 08:30 tot 17:30 voor je klaar. Wij zijn te bereiken via 0299-796061 of info@axento.nl.

Direct een vraag stellen? Laat hiernaast je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.