Axento opnieuw verkozen tot IEX Beste Keuze

Axento opnieuw verkozen tot IEX Beste Keuze

Axento is uitgeroepen tot IEX Beste Keuze 2023 in de categorie Online Beleggingsoplossing!

IEX Beste Keuze

Tot de IEX Beste Keuze behoren partijen die zich onderscheiden in hun beleggingsbeleid, communicatie, productaanbod of dienstverlening aan particuliere beleggers in Nederland. De partijen zijn gekozen op basis van een groot beleggersonderzoek van IEX Media, waar ruim 5.500 Nederlandse beleggers aan hebben meegedaan. Van alle online vermogensbeheerders is Axento het beste beoordeeld.

Automatische nominatie voor de Gouden Stier

Omdat Axento behoort tot de IEX Beste Keuze, maken we automatisch kans op de IEX Gouden Stier. Dat is de hoofdprijs die uiteindelijk aan één partij wordt toegekend. Een onafhankelijke vakjury selecteert uit alle genomineerde partijen de Gouden Stier winnaar. De winnaar wordt begin 2024 bekendgemaakt.

Met onze persoonlijke aanpak, bovengemiddelde rendementen in 2023 en onze nieuwe app, hopen we een goede kans te maken op de Gouden Stier. Heeft u de nieuwe Axento app nog niet gedownload? Kijk dan op www.axento.nl/app of download de app direct in de App store of Google Play store.

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb je vragen? Laat het ons weten. Ons beleggingsteam staat dagelijks van 08:30 tot 17:30 voor je klaar. Wij zijn te bereiken via 0299-796061 of info@axento.nl.

Direct een vraag stellen? Laat hiernaast je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.