Kwartaalbericht Axento 2016-Q2

Kwartaalbericht Axento 2016-Q2

De eerste helft van 2016 ligt alweer achter ons. In het tweede kwartaal was het belangrijkste beursmoment natuurlijk het referendum in het Verenigd Koninkrijk. Lang waren de beurzen niet echt onder de indruk van een mogelijke Brexit. Maar tegen alle verwachtingen in, koos de meerderheid van de Britten om uit de Europese Unie te stappen. Dit zorgde in eerste instantie voor veel onrust op de financiële markten en dalende aandelenkoersen. Echter, in de dagen erna keerde de rust al snel weer terug, zodat het tweede kwartaal uiteindelijk positief kon worden afgesloten.

Rendementen beleggingsprofielen Axento

In onderstaande tabel zijn de rendementen van de beleggingsprofielen van Axento weergegeven. Zowel de beleggingen in obligaties als in aandelen leverde een positief rendement op. 

Rendementen Tweede kwartaal Heel 2016 
Axento Defensief +2,0% +3,6%
Axento Neutraal +2,4% +3,1%
Axento Offensief +2,7% +2,6%


Inloggen op de persoonlijke beheeromgeving

Op de persoonlijke beheeromgeving kunt u altijd de actuele situatie van uw beleggingsportefeuille inzien. Klik hier om in te loggen.

Heeft u vragen over het kwartaalbericht of uw beleggingsportefeuille? Neem dan contact met ons op via 0299-796061. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar info@axento.nl.

Vragen? Wij helpen je graag!

Heb je vragen? Laat het ons weten. Ons beleggingsteam staat dagelijks van 08:30 tot 17:30 voor je klaar. Wij zijn te bereiken via 0299-796061 of info@axento.nl.

Direct een vraag stellen? Laat hiernaast je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.