Skip to main content
Open een rekening

€ 100.000 euro beleggen

Wil je € 100.000 beleggen? Op deze pagina lees je welk rendement je dan kunt verwachten. Ook laten we zien wat de kosten van beleggen zijn bij een bedrag van 100.000 euro. Tot slot tonen we nog een voorbeeld van een beleggingsportefeuille.
Vrijblijvend adviesgesprek plannen
Gratis brochure aanvragen

Verwachte rendement van € 100.000 euro beleggen

In onderstaande rekentool kun je zelf het verwachte rendement berekenen. Wij hebben het startbedrag alvast voor je ingevuld. Zelf kun je nog een periode kiezen. Standaard gaan wij uit van een horizon van 10 jaar. Voordat je start met beleggen is het belangrijk dat je de kenmerken en risico's van beleggen begrijpt. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.


Professioneel beleggen voor iedereen, zonder gedoe

Beleggen bij Axento is eenvoudig en zonder gedoe. Je bepaalt (samen met ons) hoeveel risico je wilt nemen en welk rendement je nastreeft. Vervolgens nemen wij het beleggen en alles daaromheen voor je uit handen. Je hebt er dus zelf geen omkijken naar.

groepsfoto_2024_transparant_schaduw

Plan een gratis adviesgesprek

Slimme
beleggingsstrategie

Je vermogen wordt gespreid over meer dan 2.000 aandelen en obligaties via indexfondsen (ETF's). Wij houden de markt continu in de gaten en optimaliseren je portefeuille waar mogelijk. Dit resulteert al jaren in uitstekende rendementen.

Online met
persoonlijke begeleiding

Wij beleggen, jij houdt de controle. Je hebt 24/7 inzicht in je beleggingen via onze app en bepaalt zelf hoeveel risico je neemt. Onze adviseurs geven advies en beantwoorden al je vragen. Zo zorgen we samen voor een goed rendement.

Je geld staat
veilig

Je vermogen wordt door ons beheerd op een beleggingsrekening op jouw naam. Zo blijven je beleggingen altijd van jou, ongeacht wat er met ons gebeurt. Het geld op je rekening valt onder het depositogarantiestelsel.

Beleggen brengt risico's met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Wat klanten zeggen over Axento vermogensbeheer

Wat kan Axento voor jou betekenen?

Elke dag vertrouwen duizenden beleggers uit heel Nederland en België op Axento vermogensbeheer. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Gratis brochure aanvragen
Open een rekening

Beleggen kent risico's

Beleggen doe je met geld dat je langere tijd niet nodig hebt. Beleggen kan interessant zijn, maar brengt risico's met zich mee. Het is belangrijk dat je vooraf op de hoogte bent van de kenmerken en risico's van beleggen. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.