Overslaan naar inhoud
  • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Waarom ontvang ik geen pushnotificaties?

Om pushnotificaties (meldingen) te ontvangen dien je op twee plekken toestemming te geven. Bij het onderdeel ‘Instellingen’ in de app en in de instellingen van uw smartphone zelf. Zoek naar de Axento app in het instellingenmenu van je smartphone. Daar dien je toestemming te geven om meldingen te ontvangen. Overigens proberen wij het versturen van pushnotificaties beperkt te houden tot belangrijke mededelingen.