Beleggen bij Axento. Hoe werkt het?

Professioneel beleggen eenvoudig gemaakt

Axento vermogensbeheer is er voor iedereen die zijn geld wil laten beleggen voor een hoger rendement, zonder onverantwoorde risico’s. We combineren het gemak van online met een persoonlijke aanpak. Samen met u bepalen we vooraf hoeveel risico u wilt lopen en welk rendement u mag verwachten. Vervolgens nemen wij het beleggen en alles daaromheen voor u uit handen. U heeft er dus zelf geen omkijken meer naar.

Goed gespreid, duurzaam en zonder onnodige risico’s

Bij Axento beleggen we voor de lange termijn. Dit doen we altijd goed gespreid, duurzaam en zonder onnodige risico’s. In totaal beleggen we in ruim 5.000 verschillende aandelen en obligaties wereldwijd. Hierdoor profiteert u van de groeiende wereldeconomie op lange termijn en verlagen we tegelijkertijd de risico’s. Bovendien zijn alle beleggingen duurzaam en daarmee voorbereid op de toekomst.

Beleggingsfondsen en ETF’s: lage kosten, hoger rendement

Om efficiënt voor u te beleggen, gebruiken we indexfondsen en ETF’s. Deze fondsen volgen een bepaalde index, zijn goed gespreid en hebben lage kosten.
 

 

Gratis e-book: Is het nu een goed instapmoment?

Ontvang het gratis e-book dat +4000 mensen heeft geholpen het beste instapmoment te bepalen.

  • Moet ik wel/niet instappen bij onrust op de beurs?
  • Kan ik instappen na een sterke stijging?
  • Vermijd deze bekende valkuilen
  • Zo verlaag je het instaprisico
5,0
Google-reviews
Gratis e-book: Is het nu een goed instapmoment?
Pijl
Nieuwsgierig geworden?
Download dan nu dit gratis e-book

Hoe zit het met de risico’s?

De waarde van uw beleggingen kan altijd stijgen en dalen. Er zijn dus risico’s verbonden aan beleggen. Maar op lange termijn (10-30 jaar) is er een stijgende lijn zichtbaar in beurskoersen. Door dus voor de lange termijn te beleggen, is de kans op een positief rendement het grootste. Bovendien heeft u met een lange beleggingshorizon genoeg tijd om te herstellen van eventuele koersdalingen.

Uw risicoprofiel

Hoeveel risico u daadwerkelijk loopt en welk rendement u kunt verwachten, is grotendeels afhankelijk van het risicoprofiel waarin u belegt. U kunt bij Axento kiezen uit vier verschillende profielen: Defensief, Neutraal, Offensief en Zeer offensief. Elk profiel heeft zijn eigen verhouding tussen aandelen (risicovoller) en obligaties (minder risicovol). Hoe meer aandelen een profiel bevat, des te hoger het risico en het verwachte rendement.

U heeft altijd inzicht

Het dagelijks beheer van uw vermogen uit handen geven, betekent niet dat u de controle kwijt bent. Elk kwartaal ontvangt u een uitgebreide rapportage en via de app heeft u 24 uur per dag inzicht in de resultaten. Tussentijds kunt u eenvoudig (periodiek) bijstorten, onttrekken of uw risicoprofiel aanpassen.

De beleggingen staan veilig

Axento is een beleggingsonderneming met een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB). Uw beleggingen staan altijd op een beleggingsrekening op uw eigen naam bij Saxo Bank. Mocht Axento of Saxo Bank bijvoorbeeld failliet gaan, dan blijven de beleggingen gewoon van u.

 

Wat zijn de kosten?

Bij Axento betaalt u ieder jaar een vast percentage over de waarde van uw vermogen. Bij een hogere inleg, ontvangt u een staffelkorting. Verder betaalt u geen opzegkosten, transactiekosten of afsluitkosten.

 

U zit nergens aan vast

Uw geld laten beleggen betekent niet dat u ergens aan vast zit. Iedere week kunt u op de handelsdag kosteloos in- en uitstappen. Binnen een paar werkdagen storten wij het bedrag terug naar uw rekening.

Wat zeggen klanten over Axento

Meer dan 4.000 beleggers
gingen u voor

Iedere dag vertrouwen duizenden beleggers uit heel Nederland op Axento. Ontvang onze brochure of open vandaag nog een rekening en laat uw geld professioneel beleggen. Eenvoudig en zonder gedoe.

Leonard den Ouden

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.