Lijfrente overdragen naar Axento

Laat uw polis checken

Veel Nederlanders hebben een lijfrente of bankspaarproduct bij een bank of verzekeraar. Deze polis moet een mooie aanvulling op uw pensioen vormen, maar levert in werkelijkheid vaak weinig op. Dat kan anders. U kunt uw lijfrente of bankspaarproduct eenvoudig laten overdragen naar Axento. Vervolgens gaan wij deze beleggen volgens onze bewezen beleggingsaanpak om een goede pensioenpot voor u op te bouwen. 

Nieuwsgierig naar wat Axento voor u kan betekenen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een polisscan aan. Klik op onderstaande knop en laat uw gegevens achter. Dan nemen wij contact met u op om uw huidige polis te beoordelen. We kijken naar de geldende voorwaarden van uw polis en informeren u over de voor- en nadelen van overstappen naar Axento. 

Polisscan aanvragen

Lijfrente overdragen is eenvoudig

Het overdragen van een lijfrente klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het helemaal niet. Doordat Axento is aangesloten bij het PSK is het eenvoudig om een waardeoverdracht te regelen.

Hoe werkt het?

We openen een pensioenrekening bij Axento op uw naam en stellen een waardeoverdrachtformulier voor u op. Vervolgens vragen wij de overdracht rechtstreeks aan bij uw huidige aanbieder. Zo hoeft u er zelf niets voor te doen. 

Waarom Axento?

Axento vermogensbeheer is er voor iedereen die zijn geld wil laten beleggen voor een hoger rendement, zonder onverantwoorde risico’s. We combineren het gemak van online met een persoonlijke aanpak. Samen met u bepalen we vooraf hoeveel risico u wilt lopen en welk rendement u mag verwachten. Vervolgens nemen wij het beleggen en alles daaromheen voor u uit handen. U heeft er dus zelf geen omkijken meer naar.

Goed gespreid, duurzaam en zonder onnodige risico’s

Bij Axento beleggen we voor de lange termijn. Dit doen we altijd goed gespreid, duurzaam en zonder onnodige risico’s. In totaal beleggen we in ruim 5.000 verschillende aandelen en obligaties wereldwijd. Hierdoor profiteert u van de groeiende wereldeconomie op lange termijn en verlagen we tegelijkertijd de risico’s. Bovendien zijn alle beleggingen duurzaam en daarmee voorbereid op de toekomst.

Beleggingsfondsen en ETF’s: lage kosten, hoger rendement

Om efficiënt voor u te beleggen, gebruiken we indexfondsen en ETF’s. Deze fondsen volgen een bepaalde index, zijn goed gespreid en hebben lage kosten.

Volledige ontzorging

Wij nemen het beleggen en alles daaromheen volledig uit handen.

Goed gespreid beleggen

Wereldwijd beleggen in ruim 5.000 verschillende aandelen en obligaties.

Betrouwbaar en professioneel

Wij beheren ruim 400 miljoen euro voor +4.000 tevreden klanten.

Veilig onder toezicht

Beleggen onder toezicht van de AFM en De Nederlandsche Bank.

100% duurzaam beleggen

Al onze beleggingen houden rekening met duurzaamheidsnormen.

Bovengemiddelde rendementen

Axento scoort in de afgelopen jaren bovengemiddelde rendementen ten opzichte van andere vermogensbeheerders.

Hoe zit het met de risico's?

De waarde van uw beleggingen kan altijd stijgen en dalen. Er zijn dus risico’s verbonden aan beleggen. Maar op lange termijn (10-30 jaar) is er een stijgende lijn zichtbaar in beurskoersen. Door dus voor de lange termijn te beleggen, is de kans op een positief rendement het grootste. Bovendien heeft u met een lange beleggingshorizon genoeg tijd om te herstellen van eventuele koersdalingen. 

Uw risicoprofiel

Hoeveel risico u daadwerkelijk loopt en welk rendement u kunt verwachten, is grotendeels afhankelijk van het risicoprofiel waarin u belegt. U bepaalt bij Axento zelf in welk risicoprofiel u belegt. U kunt kiezen uit vier verschillende profielen: Defensief, Neutraal, Offensief en Zeer offensief. Elk profiel heeft zijn eigen verhouding tussen aandelen (risicovoller) en obligaties (minder risicovol). U kunt ook kiezen voor lifecyclebeleggen. In dat geval bouwen wij het risico automatisch af naarmate u uw pensioendatum nadert. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar.

U heeft altijd inzicht

Het dagelijks beheer van uw vermogen uit handen geven, betekent niet dat u de controle kwijt bent. Elk kwartaal ontvangt u een uitgebreide rapportage en met de Axento-app heeft u 24 uur per dag inzicht in de resultaten. Tussentijds kunt u eenvoudig (periodiek) bijstorten, onttrekken of uw risicoprofiel aanpassen.

De beleggingen staan veilig

Axento is een beleggingsonderneming met een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB). Uw beleggingen staan altijd op een beleggingsrekening op uw eigen naam bij Saxo Bank. Mocht Axento of Saxo Bank bijvoorbeeld failliet gaan, dan blijven de beleggingen gewoon van u.

Nieuwsgierig naar wat Axento voor u kan betekenen?

Vraag dan gratis en vrijblijvend een polisscan aan. Klik op onderstaande knop en laat uw gegevens achter. Dan nemen wij contact met u op om uw huidige polis te beoordelen. We kijken naar de geldende voorwaarden van uw polis en informeren u over de voor- en nadelen van overstappen naar Axento. 

Polisscan aanvragen

Meer dan 4.000 beleggers
gingen je voor

Iedere dag vertrouwen duizenden beleggers uit heel Nederland op Axento. Ontvang onze brochure of open vandaag nog een rekening en laat je geld professioneel beleggen. Eenvoudig en zonder gedoe.

Ronald Schut