Vacature: Junior commercieel medewerker gezocht

Vacature: Junior commercieel medewerker gezocht

Studeer je nog of heb je net een studie afgerond? Ben je leergierig, enthousiast en niet bang om de telefoon op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer voor een uitdagende (bij)baan als commercieel medewerker. ,

Als commercieel medewerker bij Axento ben jij ons eerste aanspreekpunt voor (potentiële) klanten. Jij bent communicatief sterk, plant afspraken in en beantwoordt vragen van bestaande en nieuwe klanten.

Wil jij werken bij de beste online vermogensbeheerder van Nederland? Werken bij Axento betekent deel uitmaken van een jonge, snelgroeiende en prijswinnende beleggingsonderneming.

Waaruit bestaan jouw werkzaamheden?

  • Het inplannen van afspraken met (potentiële) klanten,
  • Het beantwoorden van vragen van (potentiële) klanten over onze producten, beleggingen en dienstverlening,
  • Actief meedenken over de inrichting en verbetering van onze commerciële processen en service.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Je denkt en werkt op HBO-niveau,
  • Beschikbaarheid van minimaal 16 uur per week,
  • Je bent communicatief sterk.

Lijkt dit je wel wat?

Wanneer je geïnteresseerd bent in de bovenstaande vacature, stuur dan je CV met een korte toelichting naar ronald@axento.nl of neem contact op met Ronald Schut via 0299-796061. Wil je meer weten over Axento? Zie http://www.axento.nl

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.