Gratis e-book Beleggen: Is het nu een goed instapmoment?

  • Moet ik instappen bij onrust?
  • Moet ik instappen na een sterke stijging?
  • Vermijd deze bekende vicieuze valkuil
  • Zo verlaag je het instaprisico
  • Checklist: wanneer kan ik beleggen
5,0
Google-reviews
Axento informatiebrochure
Pijl
Nieuwsgierig geworden?
Download dan nu dit gratis e-book
IEX Beleggers belangen Belegger.nl Telegraaf

Wat is het beste instapmoment?

Wat is het beste instapmoment om te gaan beleggen? Dagelijks spreken wij mensen die twijfelen over het instapoment: Staan de koersen niet te hoog? Moet ik wel instappen nu het onrustig is? In ons e-book lees je alles wat je moet weten over het instapmoment bij beleggen.

Instappen bij onrust op de beurs?

Onrust op de beurs is voor veel mensen aanleiding om toch maar even niet in te stappen. Bij onrust kun je denken aan politieke ontwikkelingen, oorlog, natuurrampen of ziekte-uitbraken. Maar wist je dat onrust op de beurs ook voordelen met zich meebrengt. Beleggingen worden namelijk goedkoper. Je krijgt de kans om tegen een lagere koers in te stappen of bij te kopen.

Veel particuliere beleggers laten deze kans liggen. Men is vaak bang dat de koersen nog verder gaan dalen. Professionele beleggers maken juist wel gebruik van een koersdaling op de beurzen door goedkoop in te stappen of bij te kopen. Ook beroemde, grote beleggers weten dit. Een bekende uitspraak van Baron Rothschild luidt: "The time to buy, is when there's blood in te streets."

Wat is het beste instapmoment?

4.000 klanten - 400 miljoen euro

Axento beheert op dit moment ruim 400 miljoen euro voor meer dan 4.000 klanten. Dagelijks stellen klanten ons de vraag of het nu een goedinstapmoment is. In dit e-book lees je ons antwoord. Met zo'n 1.500 downloads hebben we al veel belegers een antwoord op hun vraag kunnen geven. In het e-book staan praktische tips en leggen we uit waarom het belangrijk is je niet al te druk te maken over het instapmoment. Anders beland je in een vicieuze cirkel. Daarnaast geven we tips om het instaprisico te laten en hebben ten slotte een handige checklist voor je opgesteld.

Handige checklist

Om te bepalen of beleggen ook voor jou geschikt is, hebben we een handige checklist opgesteld. Hierin lees je aan welke voorwaarden je moet voldoen of veilig te beleggen. Voldoe je hieraan, dan weet je zeker dat je beleggingen passen bij je persoonlijke situatie en je niet meer risico loopt dan je kunt dragen.

Heb je prangende vragen over beleggen of ben je op zoek naar advies? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag. Of je uiteindelijk gaat beleggen is helemaal jouw keuze. En of je dat nu bij Axento vermogensbeheer gaat doen ook. Je kunt ons bereiken op 0299-796061 of info@axento.nl

Wat zeggen klanten over Axento

Twijfelt u over het instapmoment om te gaan beleggen?

Dagelijks stellen klanten ons de vraag of het nu een goedinstapmoment is. In dit e-book lees je ons antwoord. Met zo'n 1.500 downloads hebben we al veel belegers een antwoord op hun vraag kunnen geven.

Meer informatie
Sanne Kwakman